Mergi direct la conținut »
Amănunte picante despre relația extraconjugală a lui Jeff Bezos. Lauren Sanchez s-a lăudat unor prieteni cu poze și SMS-uri deocheate de la șeful Amazon
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Amănunte picante despre relația extraconjugală a lui Jeff Bezos. Lauren Sanchez s-a lăudat unor prieteni cu poze și SMS-uri deocheate de la șeful Amazon

Amănunte picante despre relația extraconjugală a lui Jeff Bezos. Lauren Sanchez s-a lăudat unor prieteni cu poze și SMS-uri deocheate de la șeful Amazon

Lauren Sanchez "gură slobodă", s-a lăudat unor prieteni cu aventura pe care o are cu cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, și le-a arătat fotografii erotice pe care acestea i le-a trimis cu zona sa intimă și SMS-uri pe care le-au schimbat pe parcursul celor opt luni, scrie Page Six.

Sanchez a trimis unei prietene imaginile cu zona genitală a lui Bezos, pe care miliardarul i le-a dat, iar aceasta din urmă le-a oferit publicației National Enquirer.

Printre SMS-urile pe care Bezos i le-a trimis prezentatoarei tv au fost și unele în care îi spune că o iubește și îi face mai multe promisiuni intime și indecente.

Peste opt luni, Sanchez și Bezos s-au întâlnit în secret în locuințele lor, în avionul privat al miliardarului și în hoteluri de lux.

După ce a intrat în posesia imaginilor și a SMS-urilor, Enquirer a lansat o urmărire a celor doi și timp de mai multe luni i-au surprins în timp ce s-au întâlnit și au călătorit împreună cu avionul șefului Amazon.

Enquirer susține Bezos a anunțat divorțul de soția sa MacKenzie, deoarece știa că săptămâna aceasta va fi publicat articolul despre aventura lui cu Sanchez.

Între timp, o sursă care a văzut mesajele text mai deochiate – pe care tabloidul nu le-a publicat și care cuprind imagini explicite –  spune că Bezos se poate lăuda și cu altceva, nu doar cu contul său uriaș din bancă. „E uriaș”, spuse sursa citată de Page Six.

Un membru al echipei Enquirer care a lucrat la investigație spune că operațiunea care a durat patru luni a fost numită „Project Alexa”, după asistentul digital al lui Amazon și a fost extrem de secretă. „Doar patru editori știau despre Proiectul Alexa”, a spus acesta.

„Le-am urmat fiecare mișcare. Ei nu aveau nici o idee – ceea ce este destul de ironic dat fiind faptul că [Bezos] a fost însoțit tot timpul de bodyguarzi”, a spus jurnalistul Enquirer.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la circa 136,8 miliarde de dolari (potrivit Forbes), divorțează de MacKenzie Bezos, cea care i-a fost soție timp de 25 de ani și alături de care are patru copii. Jeff (54 de ani) și MacKenzie (49 de ani) au anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter că divorțează.


Citește și: Parcuri de milioane, în cel mai sărac sector al Capitalei! Primăria de la 5 cheltuiește 25 de milioane de euro pe spații verzi și patinoare


 

Close
Închide
  Close