MENIU CAUTĂ

Legătura neștiută dintre Bobonete și Daniela Crudu. Ce împart cele două vedete

Distribuie

Când spui Mihai Bobonete, spui Las Fierbinți” și show-uri comice. Când spui Cruduța, mintea îți fuge la ținute sumare, operații estetice, cluburi, sex... Cei doi nu par a avea nimic în comun! Și totuși, există o legătură neștiută între Bobonete și Daniela Crudu!

Oricât i-ar displăcea asta, Bobonete, actorul de comedie care e pe val de când a preluat rolul cârciumarului Bobiță din ”Las Fierbinți”, împarte ziua de naștere cu Daniela Crudu, una dintre cele mai populare și mai dezbrăcate asistente TV și, să nu uităm, una din fetele din showbiz implicate în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”.

Bobonete a venit pe lume la Craiova, în 1980, pe 14 iunie, iar fix în aceeași zi, 9 ani mai târziu, se năștea în Capitală cea de-a doua fiică a lui Nelu Crudu, Daniela. Fata avea să-și facă familia celebră încă dinainte să devină majoră, pe când a hotărât să facă bani dansând topless prin cluburi. Mai târziu, a apărut dezbrăcată în paginile unei reviste pentru bărbați, a trecut prin patul mai multor bărbați celebri și a fost asistentă la ”Neatza”, pentru ca în prezent să ocupe același post la o emisiune… de noapte. 

Și Bobonete a intrat în câmpul muncii cam la aceeași vârstă, dar într-un mod mai… cuminte. În adolescență, a povestit el, își petrecea vacanțele de vară la țară, unde tatăl lui avea o cârciumă. Acolo a căpătat experiență pentru serial și tot acolo a făcut primii bani, ocupându-se de chestii administrative. Și lui i-a crescut cota după ce a apărut pe micul ecran, iar acum este una dintre cele mai populare și mai bine plătite vedete TV. 

Bobonete și Cruduța împart, desigur, și caracteristicile zodiei lor, Gemeni. Despre acești nativi se spune că sunt deștepți, fermecători și capabili să învețe lucruri noi fără mare efort. Le place să flirteze cu persoane de sex opus, tânjesc după faimă, sunt narcisiști și… vorbăreți.

Citește mai multe despre Daniela Crudu, Mihai Bobonete, bobonete și las fierbinti pe Libertatea.

Comentarii