Mergi direct la conținut »
Legătura secretă dintre Antonia și Monica Gabor. Cântăreața nu are cum să uite așa ceva | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Legătura secretă dintre Antonia și Monica Gabor. Cântăreața nu are cum să uite așa ceva | VIDEO

Legătura secretă dintre Antonia și Monica Gabor. Cântăreața nu are cum să uite așa ceva | VIDEO

Deși la prima vedere pare greu de crezut, pe Antonia și Monica Gabor, le leagă o relație de foarte mulți ani. Ba chiar artista îi datorează foarte multe fostei soții a lui Irinel Columbeanu.

De Dana Aramă,

Puțină lumea știe că între cântăreața Antonia și Monica Gabor există o legătură extrem de strânsă.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, care este stabilită în America de mai mulți ani, este nimeni alta decât cea care i-a făcut intrarea în showbiz-ul românesc artistei. Astfel că Antonia îi datorează celebritatea celei care pe vremuri era supranumită „scorpia de la Izvorani”.

În anul 2008, când Antonia era o necunoscută pentru showbiz-ul din România, locuia în America și lucra la Milano, Italia, Monica Gabor a fost cea care a promovat-o în țară. cele două se cunoscuseră pe podiumurile de modă.

Monica Gabor a fost cea care a adus-o la filmările pentru reality-show-ul pe care îl avea, la acea vreme, la B1 TV și a scos- la înaintare ca fiind cea mai bună prietenă a ei și având calități extraordinare pentu a deveni celebră.

Generozitatea Monicăi Gabor față de Antonia a dat roade. Astfel că, în anul 2009, Antonia a debutat în muzică cu hit0ul „Roses on fire”, o colaborare cu Tom Boxer. de atunci, Antonia a început să devină din ce în ce mai cunoscută, ajungând una dintre cântărețele de top din țara noastră.

În plan personal, Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fiică, maya. În prezent, Antonia se iubește cu Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, Dominic și Akim.


Citește și: Romanița Iovan a vorbit despre averea fiului ei. Detalii despre moștenirea rămasă de la pilotul Adrian Iovan


 

Close
Închide
  Close