MENIU CAUTĂ
26 Feb. 2014 11:54 , de Simona Josan

LI SE CITEŞTE FERICIREA PE CHIP! Andreea Marin râde CU GURA PÂNĂ LA URECHI şi SE PIERDE ÎN OCHII SOŢULUI EI! Uite cât de ÎNDRĂGOSTIŢI SUNT!

Distribuie

Râde cu gura până la urechi la glumele lui, se luminează la faţă atunci când îi spune ceva, radiază în preajma lui şi pare că este în largul ei. Ce mai? Andreea Marin se comportă ca o adolescentă lângă cel care nu demult i-a devenit soţ, Tuncay Ozturk.
Prezenţi la un eveniment monden organizat de revista „Avantaje”, gala „Femeia anului”,  unde Andreea a fost pe post de amfitrioană, bruneta şi partenerul ei de viaţă au fost puşi pe şotii mai tot timpul şi s-au amuzat în diverse situaţii, părând îndrăgostită până peste cap de Tuncay.
De altfel, vedeta a mărturisit într-un interviu pentru emisiunea „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, faptul că Tuncay este iubirea la care a visat şi care a venit la momentul oportun.
„La momentul acesta, soțul meu reprezintă și cel mai bun prieten. Nu am căutat această dragoste, ci ea m-a găsit pe mine!”, a dezvăluit prezentatoarea.
Fotografii: Vlad Chirea

Comentarii