Mergi direct la conținut »
Lista de dorințe pentru Crăciun a Iulianei Luciu. "Că și tu ai făcut mișto de mine de mai multe ori"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Lista de dorințe pentru Crăciun a Iulianei Luciu. „Că și tu ai făcut mișto de mine de mai multe ori”

Iuliana Luciu și-a pregătit temeinic lista cu dorințe pentru Crăciun. Vedeta a mărturisit ce anume își dorește cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

De Dana Aramă,

 

Sora cea mică a Nicletei Luciu a scris o lungă listă cu dorințe pe care le-ar vrea îndeplinite de Crăciun.

„Dragă Moș Crăciun,

Nu ți-am mai scris demult pentru că m-am supărat puțin pe tine, dar am mai crescut între timp și mi-a trecut. Ca să fiu sinceră, nu prea m-ai nimerit niciodată. Ba a fost un an în care ai trimis la mine un cascador, ca na, tu ești o vedetă adevărată și nu joci în roluri periculoase. Lasă că nici ăla nu a jucat prea mult! A considerat că e periculos rău să aibă o relație cu o fată ca mine care își dorește lucruri cuminți gen inel, căsătorie, bla, bla… Ca să nu-și rupă gâtul, și-a luat cadourile și excursiile înapoi și dus a fost! Sunt periculoasă rău, Mos Craciun. Dar sa nu devin un Grinch să-mi stric singură Crăciunul! Uite, m-am gândit să-ți mai dau o șansă…

Am două versiuni, prima, total nerealistă, o pun pe listă la mișto, că și tu ai făcut mișto de mine de mai multe ori:
Vreau să mă întâlnesc cu Can Yaman la o cină romantică. Dacă e într-o relație, cum scrie presa, anulează dorința. Dar dacă nu…. fă-mi măcar o intrare, ceva. ?

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”
Recomandări

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”

 

A doua, e tot la mișto. Mă gândeam să inventez un fel de joc al dorințelor, eu îmi pun o dorință și tu mi le îndeplinești pe toate alea din urmă și cam ai restanțe, dragă Moș Crăciun!

Mda, nu prea mai cred în tine, ce să fac?! Cred în mine mai mult. Și asta e bine. Și mai cred în oameni buni și frumoși care știu să facă daruri mai frumoase ca tine, sîc! Hai pa! Să știi că nu te aștept, dar dacă, totuși vii… îți mulțumesc anticipat❤️”, a scris Iuliana Luciu pe contul său de socializare.

Citește și: Ion Iliescu neagă declarațiile făcute pentru Le Figaro: „Nu cred că avem în faţă un fake news, ci un act de război mediatic”

 

Close
Închide
  Close