Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu nu mai vrea să audă de căsătorie. "Nu îmi mai doresc iubire, nu îmi mai doresc nunți"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu nu mai vrea să audă de căsătorie. "Nu îmi mai doresc iubire, nu îmi mai doresc nunți"

Liviu Vârciu nu mai vrea să audă de căsătorie. „Nu îmi mai doresc iubire, nu îmi mai doresc nunți”

Liviu Vârciu este foarte categoric în ceea ce privește viața sa personală. Artistul a mărturisit că nu mai vrea să audă de căsătorie și că tot ce își dorește este să își concentreze atenția pe cele două fiice ale sale.

De Dana Aramă,

Liviu Vârciu  nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste. După relații eșuate, artistul este mai determinat ca niciodată să își intre cât mai bine în rolul de tătic, cele două fete ale sale fiind principala sa preocupare.

Întrebat, în cadrul unui interviu ce își mai dorește de la viață, Liviu Vârciu a răspuns:

„Sincer? Sunt foarte bine așa cum sunt. Nu-mi doresc decât familia mea să fie sănătoasă. Și când zic familie, mă refer la părinții mei și la fetele mele. Eu să fiu sănătos și să le pot duce pe toate și să-i bucur pe toți și să pot să-i susțin pe toți așa cum îi susțin. Și mă bucur că o pot face atât de bine. Și atât. Nu îmi mai doresc nimic. Nu îmi mai doresc iubire, nu îmi mai doresc nunți, situații… mamă, să vreau, să fiu, să mă căsătoresc…
Nu mai vreau nimic. Vreau fetele mele să fie sănătoase, să mă bucur de ele, eu să pot să muncesc și să fiu sănătos. Ai mei să îi văd cât mai mult lângă mine. Și atât, nu mai vreau nimic. Dacă Dumnezeu o să zică: „Bă, mai trebuie să mai încerci o dată”, o mai încerc o dată. dar nu-mi doresc. Îmi doresc doar să fiu liniștit și să mă înțeleg bine cu toată lumea…
…Anastasia e un copil cuminte, adică n-am o problemă cu ea. Doarme nouă ore pe seară, adică nu am o problemă. mai greu până o adorm. Vine și mama și mă ajută. Că îi zic mamei, când stă fata la mine, să vină să mă ajute. Trebuie să îi gătească, să-i fiarbă niște legume, acum a început să mănânce. Și ne jucăm, ne strâmbăm, facem o grămadă de tâmpenii.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Și e un sentiment tare plăcut și frumos, mai ales că fata mea cea mare, Carmina, face 17 ani și pot vorbi orice cu ea. Și asta mică e micuță și o iau cumva din nou de la începu și o văd cum crește. Sunt fericit, chiar nu mai am nevoie de nimic. Sunt foarte fericit”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda CălinLiviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.


Citește și: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro


 

Close
Închide
  Close