Mergi direct la conținut »
Loredana Groza, de nerecunoscut după ce a apelat la chirurgia estetică.“Te rog, oprește-te! “. Ce transformare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Loredana Groza, de nerecunoscut după ce a apelat la chirurgia estetică.“Te rog, oprește-te! “. Ce transformare

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi. Interpreta se află într-o formă de zile mari, iar acest lucru l-a demonstrat în cadrul unui concert susținut în acest weekend la Constanța. Însă, un detaliu a atras atenția tuturor. Este vorba despre transformarea uimitoare la nivelul feței a vedetei. 

Mulți dintre fani cred că aceasta a apelat din nou la medicul estetician. După ce a postat o imagine pe contul de socializare, fanii au început să o compare cu vedetele autohtone cunoscute pentru exagerările cu operaţiile estetice.

„Sunt o fană a ta din adolescenţa mea şi a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată, dar te rog opreste-te cu chirurgia estetică pentru că în curand o să întrebam unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Orice exagerare nu este bună, iar intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânară şi nici mai frumoasă. Toate care au exagerat cu intervenţiile estetice au devenit niste hidoşii în cele din urma, iar tu eşti prea frumoasă ca să distrugi ce ai. Ascultă un sfat de la cineva care te iubeşte pentru ceea ce eşti şi pentru talentul tău. Rămâi Loredana”, este unul dintre mesajele transmise de o admiratoare.

Citește și

Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei

 

Close
Închide
  Close