Mergi direct la conținut »
Lorena Balaci și-a donat toate hainele colorate, la 40 de zile de la moartea tatălui ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Lorena Balaci și-a donat toate hainele colorate, la 40 de zile de la moartea tatălui ei

Ilie Balaci a murit în urmă cu mai bine de o lună, iar fiica lui nu își poate reveni după șocul suferit. Lorena Balaci a făcut mărturisiri emoționante, după parastasul de 40 de zile al tatălui ei.

„Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii (n.r. Atanasie, 14 ani şi jumătate, şi Hristu, 19 ani), sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi. Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile. Eu mă îmbrac în continuare în negru. Am donat toate hainele colorate, nu mă mai fardez, evit să merg la petreceri, nu mai ascult muzică acasă, nu mai dansez şi nici nu mai râd ca înainte. Văd şi eu că nu mai sunt cea care eram. Anul 2019 nu vreau să-mi aducă neapărat ceva, ci îl rog să nu-mi mai ia. A fost cumplit”, a mărturisit Lorena pentru Click.

Ilie Balaci s-a stins în urma unui infarct. Într-un interviu tulburător pentru Libertatea, Lorena Balaci a făcut declarații răvășitoare despre ultimele clipe de viață ale „Minunii blone”. Între altele, femeia a spus că Sorina Pintea a profitat de moartea tatălui ei pentru a câștiga imagine! Citește toate detaliile aici: EXCLUSIV | Lorena, fiica regretatului Ilie Balaci, acuzații dure într-un interviu copleșitor: „Ministrul Sănătății s-a făcut că muncește”

Citește și

L-am văzut pe Burnei „operând” în instanţă. Mărturii ale părinților despre cum ar fi luat mită o somitate a medicinei!

Close
Închide
  Close