MENIU CAUTĂ
09 Dec. 2016 18:00

Premieră Libertatea.ro. Loulou feat. Reverse lanseaza single-ul “Nu mai vorbim deloc”

Distribuie

Loulou feat. Reverse lansează single-ul “Nu mai vorbim deloc”. Andreea Lazăr, cunoscută sub numele de scenă Loulou, dar şi ca logodnică a lui Luis Lazarus, lansează o piesă nouă, “Nu mai vorbim deloc”, în al cărui videoclip apare la un moment dat chiar celebrul său iubit.

Povestea clipului este povestea unei domnişoare foarte arogantă şi autosuficientă care realizează ce bărbat este fostul său iubit abia după ce-l pierde. Ea trăieşte nostalgia clipelor petrecute cu el şi încearcă să reia o relaţie pe care acum el nu o mai doreşte. În clip apare la un moment dat chiar şi Luis Lazarus, pe care fata îl confundă cu fostul iubit . „Nu mai vorbim deloc” este mesajul cheie al întregii poveşti, un mesaj din ce în ce mai întâlnit în relaţiile dintre cupluri unde partenerii se refugiază din ce în ce mai mult în internet şi în mediul virtual.

Joacă alături de Ion Haiduc, Corina Dănilă şi Eugenia Şerban în „Amantul soţiei”

Loulou va debuta şi în teatru, în piesa „Amantul soţiei”, o punere în scenă după „Mătrăgună” lui Machiavelli. Premiera va avea loc anul viitor, cel mai precis la sala CinemaPro, Bucureşti. În piesă, iubita lui Lazarus joacă alături de actori consacraţi precum Ion Haiduc, Corina Dănilă, Eugenia Şerban, Dragoş Huluba, Ioan Batinas (ex Vouă), etc şi repetiţiile generale tocmai s-au încheiat. Subiectul piesei este reprezentat de o intrigă generată de un „Don Juan”, Callimaco, care doreşte să cucerească o femeie măritată cu un bărbat mai în vârstă. O comedie de situaţii în care toate personajele încearcă să o convingă pe „Lucrezia” (Andreea Lazăr – Loulou) femeia frumoasă şi virtuoasă să facă amor cu tânărul pretendent pe considerentul că numai aşa ar putea rămâne gravidă.

De altfel, Loulou cochetează şi cu modellingul, ea deschizând prima seară a Bucharest Fashion Week ca mireasă a colecţiei lui Eugen Olteanu. Artista se bucură de succes şi peste hotare, ea concertând acum câteva zile în Irak.

Comentarii