Mergi direct la conținut »
Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la premiera filmului "Joker" la Festivalul de la Veneția Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la premiera filmului "Joker" la Festivalul de la Veneția

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la premiera filmului „Joker” la Festivalul de la Veneția

Mădălina Ghenea a atras din nou toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Românca a avut o apariție senzațională pe covorul roșu, la premiera filmului "Joker"..

De Dana Aramă,

Apariția româncei pe covorul roșu de la Festivalul de la Veneția, la prezentarea filmului care îl are ca protagonist pe actorul Joaquin Phoenix, a fost una cu adevărat spectaculoasă.

Românca a fost fermecătoare într-o rochie lungă, cu bretele și cu o trenă imensă, decoltată și decupată pe unu picior, cu imprimeuri geometrice.

Miercuri a debutat cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, care va dura zece zile, până pe 7 septembrie. Festivalul de Film de la Veneţia este cel mai vechi festival cinematografic din lume.

Prima ediţie a fost ţinută în 1932, la iniţiativa lui Giuseppe Volpi, iar marele trofeu al competiției, „Leul de Aur”, s-a acordat pentru prima dată în 1952. Festivalul de Film de la Veneția este celebru în toată lumea, iar cineaștii de seamă îl consideră printre cele mai importante alături de Festivalul de la Cannes și Premiile Oscar.

Fotografii: Hepta

Close
Închide
  Close