Mergi direct la conținut »
Mama Antoniei, mesaj pentru nepoata ei. Denise Iacobescu se topește de dorul Mayei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mama Antoniei, mesaj pentru nepoata ei. Denise Iacobescu se topește de dorul Mayei

Mama Antoniei, mesaj pentru nepoata ei. Denise Iacobescu se topește de dorul Mayei

Mama Antoniei îi duce dorul nepoatei sale, care în prezent locuiește cu tatăl ei în Italia. Denise a postat pe contul de socializare o  imagine cu Maya, de pe vremea când era mai micuță, iar alături a scris un mesaj emoționant.

Denise Iacobescu a postat un mesaj pentru Maya, de care pare că îi este foarte dor. „O iubire pe care nimeni și nimic nu mi-o poate scoate din suflet”, a scris Denise Iacobescu  pe Instagram.

Antonia mai are un singur pas până va deveni, în teorie, o femeie liberă. Avocatul artistei a declarat că un singur termen a mai rămas din acest război.

„Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, a explicat avocatul Antoniei, Ioan Todan, pentru Libertatea.

Citește și

Amza Pellea, naș la o nuntă aranjată! Marele actor l-a cununat pe cascadorul Vasile Popa, care avea nevoie de buletin de București

 

Close
Închide
  Close