MENIU CAUTĂ
26 Sep. 2013 18:52 , de Alina Dan

Marcel Prodan, PRIMELE DEZVĂLUIRI despre RELAŢIA CU ALEXANDRA STAN. Iată ADEVĂRUL lui despre BĂTAIE şi despre CARACTERUL cântăreţei

Distribuie

Adevărul lui Marcel Prodan este total diferit de cel al Alexandrei Stan, dar coincide cu multe dintre opiniile care s-au vehiculat imediat după incident, inclusiv din partea unora dintre colegii de breaslă ai cântăreţei.
„Ştiu că sunt câteva persoane care mi-au urmărit activitatea şi pentru care am fost un exemplu, până în momentul în care am lovit-o pe Alexandra, cu care aveam o relaţie de iubire de circa 3 ani, relaţie pe care ea fie a negat-o, fie a trecut-o sub tăcere, numindu-mă doar „managerul” ei, probabil pentru a se potrivi mai bine falsei acuzaţii de şantaj pe care încearcă să mi-o pună în cârcă.
Îmi pare nespus de rău că nu am ştiut cum să reacţionez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legătură cu banii ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam şi mi-a tras de volan, spunându-mi că „mai bine ne sinucidem”. Există la dosarul penal declaraţiile unui martor care a văzut maşina şerpuind pe şosea şi declaraţiile poliţiştilor care mi-au văzut urmele de lovituri de pe faţă. Nici după 4 luni de la incident nu ştiu cum ar fi trebuit să reacţionez, nefiind implicat în relaţii cu femei violente până la acel moment.
Ştiu că asta nu şterge derapajul meu comportamental şi nu-l scuză.
Nu a fost niciodată vorba de şantaj!
Încercaţi să vă imaginaţi dacă poate există un scenariu plauzibil în care eu o şantajam, o loveam, pentru că mai apoi să o duc cu maşină acasă la părinţii ei. Era aproape să ne omoare pe amândoi provocând un accident! Și mai puteam ricoşa cu maşina în alte maşini cu oameni şi copii nevinovaţi. Apoi, a vrut să sară din maşină la o viteza de 90km/h. Mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să o prind şi că nu am provocat şi alte accidente cu maşinile care circulau regulamentar!
Totul a pornit de la faptul că mi-am permis să o anunţ că vreau să ies din relaţia încordată pe care o aveam cu ea de peste doi ani . Nu a fost singură dată când Alexandra a reacţionat necontrolat. În ultimele luni, de fiecare dată când încercam să pun capăt relaţiei noastre şi să mă mut, ea avea un comportament violent şi isteric faţă de mine şi ameninţă mereu cu lucruri din ce în ce mai grave.
– inclusiv cu sinuciderea. Acum ştiu că trebuia să viziteze un medic psiholog mult mai des decât o făcea deja.
Am avut o relație cu mama copilului meu timp de 11 ani și ne-am despăƒrţit în condiții absolut normale; suntem și acum prieteni și avem grijă de copilul nostru. Orice om care mă cunoaște vă poate confirma că nu sunt adeptul violenței conjugale, nu am avut vreodată o reacție violentă față de o femeie.
Cu toate că Alexandra Stan nu este nici pe departe persoana inocentă care își dorește ea să pară, îmi pare rău că nu am putut să fiu calm în fața violențelor fizice și verbale ale domnișoarei Alexandra Stan și în fața jignirilor abjecte aduse familiei mele”, a scris Marcel Prodan pe Facebook.
Declaraţia acestuia vine la numai o zi de când Alexandra Stan a spus, într-un interviu la ProTV că îşi continuă acţiunea în justiţie împotriva fostului ei impresar.
PRIVIŢI, MAI JOS, IMAGINI DIN VIAŢA LUI MARCEL PRODAN DUPĂ ALEXANDRA STAN

Comentarii