Mergi direct la conținut »
Maria Constantin a lăsat miresele cu ochii în soare. Trebuia să defileze la târgul dedicat lor, dar n-a mai ajuns
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Constantin a lăsat miresele cu ochii în soare. Trebuia să defileze la târgul dedicat lor, dar n-a mai ajuns

Maria Constantin a lăsat miresele cu ochii în soare. Trebuia să defileze la târgul dedicat lor, dar n-a mai ajuns

Maria Constantin și-a permis luxul de a da cu piciorul unui onorariu de 500 de euro. Cântăreața i-a lăsat cu ochii în soare pe organizatorii unei parade de modă din cadrul târgului de nunți. Asta după ce, inițial, anunțase că va fi acolo negreșit.

De Petre Dobrescu,

S-au dus vremurile când Maria Constantin accepta cam toate joburile propuse, pentru un pic de notorietate și creșterea veniturilor. De când cu divorțul de Marcel Toader, artista nu mai duce lipsă de evenimente. Mai mult, ea își permite luxul de a le refuza, atunci când nu mai are chef să iasă din casă sau consideră că are altceva mai bun de făcut.

Zilele trecute, cântăreața a intrat pe lista vedetelor neserioase, după ce a dat cu tifla unui eveniment la care promisese că ajunge.

Cele mai fericite clipe pentru Maria Constantin. În sfârșit alături de fiul ei

A ratat „parada” în haină de blană

Maria trebuia să defileze la o prezentare de modă, îmbrăcată în haină de blană, la deschiderea oficială a Târgului de nunți. Se înțelesese cu organizatorii pentru o remunerație de 500 de euro, deși urma să stea doar câteva minute pe podium.

Însă cu trei zile înaintea evenimentului de la Palatul Parlamentului, artista a fost de negăsit. Nu a mai răspuns la telefon și a anunțat abia în seara dinaintea paradei de modă că nu va mai fi prezentă.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Adrian Enache își face ambii copii artiști. „Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”

Close
Închide
  Close