Mergi direct la conținut »
Maria Dragomiroiu nu se gândește la retragere: «Nici nu-mi trece prin cap. Iubesc ceea ce fac»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Dragomiroiu nu se gândește la retragere: «Nici nu-mi trece prin cap. Iubesc ceea ce fac»

Maria Dragomiroiu nu se gândește la retragere: «Nici nu-mi trece prin cap. Iubesc ceea ce fac»

La vârsta la care femeile își depun dosarul de pensionare și ies din câmpul muncii pentru a-și crește nepoții și a face prăjituri, Maria Dragomiroiu nici nu concepe să pună punct carierei și să devină casnică. Muzica e viața ei, cântă de peste patru decenii și spune că va continua să o facă toată viața.

De Florian Gheorghe,

„De ce m-aș retrage? Nici nu-mi trece prin cap! Iubesc ceea ce fac, sunt sănătoasă, fericită, iubită, am contracte, de multe ori mi-e greu să fac față ofertelor concertistice. Nu mă gândesc să pun punct muncii mele, atâta vreme cât lumea primește cu fericire cântecele mele, primesc aplauze și am puterea să-mi duc mai departe drumul ales, așa cum mă știți, așa cum o făceam la început”, ne-a spus artista în vârstă de 63 de ani.

Maria Dragomiroiu e decisă să-și continue menirea, dar „nu ca pe o muncă de care anumiți oameni sunt fericiți să se descotorosească la vârsta pensionării”, și crede în harul său, ca orice artist care transmite ceva.

„Iubesc ceea ce fac, sunt încurajată s-o fac mai departe și am, la rândul meu, modele la care privesc cu admirație”, adaugă artista, referindu-se la prietenia care o leagă de Irina Loghin, decana muzicii populare, încă în activitate la 80 de ani.

„Privesc cu admirație și respect puterea de muncă a doamnei Irina, așa cum am aplaudat cariera încheiată a marii noastre soliste Maria Ciobanu, care, din păcate și-a anunțat retragerea. Dumnezeu simt că-mi dă putere în ceea ce fac, nu încerc să le egalez anii de nobilă muncă, pur și simplu voi cânta cât o voi putea face cu demnitate”, ne-a mai spus artista.

 

Citește și: Fiul folkistului Emeric Imre e vedetă în Italia, dar nu în muzică, ci-n echitație! Cristian e jocheu profesionist

Close
Închide
  Close