Mergi direct la conținut »
VIDEO/Declarație de dragoste în fața a mii de oameni! Marian Ionescu l-a adus pe scenă pe fiul său de nici un an: ”Am scris un cântec pentru el”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Declarație de dragoste în fața a mii de oameni! Marian Ionescu l-a adus pe scenă pe fiul său de nici un an: ”Am scris un cântec pentru el”

VIDEO/Declarație de dragoste în fața a mii de oameni! Marian Ionescu l-a adus pe scenă pe fiul său de nici un an: ”Am scris un cântec pentru el”

Juniorul lui Marian Ionescu a urcat pe scena Sălii Palatului miercuri seara, în luna în care va împlini un an.

De Florian Gheorghe,

Mândru foc de micuțul său băiat, muzicanul a ținut să-l prezinte publicului prezent la anuala întâlnire concertistică a grupului Direcția 5.

”Faceți cunoștință cu Andrei, cel de-al doilea copil al meu. Vreau să va spun că a adormit șase luni, în fiecare seară, pe un cântec pe care l-am scris special pentru el (”Balerina”-n.r.)”, a emoționat publicul compozitorul și liderul popularului grup pop-rock Direcția 5 .Andrei, printr-un miracol, vrei să scoți un sunet pentru cei de aici?”,  a fost dorința artistului către micuțul care a amuțit la vederea atâtor spectatori ce-l sorbeau din priviri.

Marian Ionescu la adus pe scena Sălii Palatului pe Andrei, fiul său

Andrei a venit pe lume pe 20 noiembrie 2016, la un an după ce Marian Ionescu și pezentatoarea Antena 1 Octavia Geamănu s-au căsătorit. De la venirea pe lume a lui Andrei, artistul pare total schimbat, sensibilizat de puiul său, pe care îl ține mai tot timpul în brațe, la piept. Andrei a venit pe lume la 30 de ani după Carmin, primul copil al muzicianului.

CITESTE SI:

EXCLUSIV/ Românul Yohan, unul dintre cei mai cunoscuți bodyguarzi din high life-ul londonez. Îi ”ține spatele” durului Jason Statham, o protejează pe Paris Hilton și e prieten cu DiCaprio

Close
Închide
  Close