MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2013 15:19 , de Iulian Simbeteanu

Marian Râlea: «Am fost șocat când am aflat că Mica este în spital. Am sperat într-o minune»

Distribuie

”Magicianul”, cum i-a rămas porecla actorului în urma rolului din emisiunea ”Abracadabra” a mărturisit că nu a reușit să treacă peste tragediile din ultimul an.

'Anul 2012 a fost un anu ciudat. În același timp cu pierderile, am avut și multe câștiguri, dar uneori e prea puțin… Povestea cu Mica ne-a dărmat pe toți, pentru că Mica era invincibilă din punctul nostru de vedere, era atât de puternică și tenace, încât nu credeam că i se poate întâmpla ceva rău', a mărturisit Marian Râlea, pentru emisiunea 'Happy Hour', de la ProTV.

Actorul a fost foarte afectat de faptul că nu a știut că Mica (pe numele real Michaela Niculescu) este bolnavă, până în ultima clipă.

'Am fost șocat când am aflat că Mica este în spital și că nu e bine deloc. Nu m-am gândit că nu se poate face nimic. Am sperat într-o minune, în magie. Însă, magia ne-a ieșit prea puțin. Eram toți la spital când a murit. Ne așteptam, am intrat la ea să ne luam rămas bun. În acele momente ai sentimentul că ești mai sărac, că nu mai vine niciodată primăvara… Există acel sentiment, că ai face orice ca omul drag pe care îl iubești să își revină. Orice, chiar și un sacrificiu total. Aș fi făcut lucrul acesta dacă puteam', a  spus actorul.

Mica avea 31 de ani şi timp de 10 ani, din 1991 şi până în 2001 a făcut parte din echipa Abracadabra. Tânăra  a urmat facultatea de Limbi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi a obţinut un doctorat summa cum laudae de la Oxford şi Viena. Michaela Niculescu vorbea şase limbi străine, a tradus mai multe cărţi, era lector universitar şi lucra la IBM. În timpul liber, Mica obişnuia să câbte în cluburi şi visul ei arzător, neînplinit, a fost să îşi facă o formaţie.
Foto: captură video Pro TV

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii