MENIU CAUTĂ
25 Apr. 2018 19:25

Meghan Markle își încheie cariera cinematografică îmbrăcată în rochie de mireasă. Cum se termină sezonul acesta din Suits

Distribuie

Meghan Markle își încheie cariera cinematografică îmbrăcată în rochie de mireasă. În ultimul episod al serialului Suits în care apare Meghan, presonajul ei se căsătorește cu iubitul ei de pe parcursul întrebului serial, scrie Agerpres.

În ultimele scene din sezonul șapte al serialului Suits, Meghan apare în rochie albă de mireasă, avansează lent către logodnicul ei într-o capelă, iar câteva secunde mai târziu îi spune, ţinându-l de mână, „eşti soţul pe care mi l-am dorit mereu”. Viitoarea soţie a prinţului Harry are parte de o repetiţie hollywoodiană pentru viitoarea nuntă regală de la Windsor, de pe 19 mai.

În serial, Rachel, personajul interpretat de Markle, se căsătorește cu Mike Ross, interpretat de Patrick J. Adams. Acesta este un tânăr cu o memorie fotografică ieșită din comun care face carieră la o prestigioasă firmă de avocatură deşi nu deţine o diplomă de drept.

La sfârșitul acestui sezon, amândoi actorii părăsesc serialul, dar Suits continuă cu uncă un sezon, au anunțat producătorii.

Ultimul episod în care apare Meghan Merkle va fi difuzat miercuri seara în Statele Unite, dar canalul care îl transmite a difuzat un promo în care aăar scenele cu viitoarea soție a prințului Harry în rochie de mireasă.

Epilogul de miercuri al sezonului al şaptelea al serialului „Suits” ar urma să marcheze sfârşitul carierei hollywoodiene a viitoarei soţii a prinţului Harry şi începutul drumului său ca ducesă de Sussex, titlul pe care cel mai probabil îl va primi după căsătorie.

Tânăra de 36 de ani, a cărei mamă este afro-americană, şi-a închis deja blogul de „lifestyle”, The Tig și a anunţat după logodna cu fiul prinţesei Diana şi a prinţului Charles că se va consacra de acum înainte organizaţiilor filantropice, după modelul viitorului soţ şi în conformitate cu tradiţia din familia regală britanică.

Meghan Markle şi-a început cariera prin modeling înainte de a obţine rolul îndrăgitei juriste Rachel Zane în serialul „Suits”. Ea a mai apărut şi în filmele „Remember Me” şi „Horrible Bosses”, dar şi în serialele „Cuts”, „Love, Inc.” sau „Castle”, printre altele.


Citește și: Ce va mânca Kim Jong-un la sumitul intercorean. Coreea de Sud a anunțat meniul servit de cei doi lideri la dineul oficial


 

Citește mai multe despre Nuntă, serial și Suits pe Libertatea.

Comentarii