Mergi direct la conținut »
Mesajul Adelinei Pestrițu i-a luat pe toți prin surprindere. „Vă anunțăm oficial că suntem din nou părinți”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul Adelinei Pestrițu i-a luat pe toți prin surprindere. „Vă anunțăm oficial că suntem din nou părinți”

Mesajul Adelinei Pestrițu i-a luat pe toți prin surprindere. „Vă anunțăm oficial că suntem din nou părinți”

Adelina Pestrițu a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își anunță fanii, că ea și Virgil vor fi din nou părinți. Însă, a ținut să precizeze că de data asta…spirituali. Cei doi vor boteza o fetiță care tocmai a venit pe lume.

De Livia Lixandru,

„Vă anunțăm oficial că suntem din nou părinți. Spirituali de data aceasta. Micuța Elissabeth s-a născut sănătoasă și a primit nota 10 la naștere. Abia așteptăm să o creștinăm și să-i fim alături la bine și la greu o viață întreaga. #parents #babygirl,  a scris Adelina Pestrițu pe contul de socializare.

Adelina și soțul ei își deschid magazin de fițe în buricul Bucureștiului

Potrivit wowbiz.ro, cei doi își deschid în curând magazinul de ceasuri și bijuterii în Dorobanți, pe strada Radu Beller.

 În magazin vor fi puse în vânzare piese foarte scumpe. Astfel, cel mai valoros ceas ar putea costa în jur de 100.000 de euro, în timp ce una dintre cele mai scumpe bijuteriii, cu mai multe diamante de 40 de carate, pentru care, potrivit aceleiași surse, s-ar fi făcut deja precomandă, va fi vândută cu 60.000 de euro.

Pe contul său de socializare, Adelina Pestrițu a transmis un mesaj în care explică că dintotdeauna și-a dorit o afacere de familie.

„Întotdeauna ne-am dorit o afacere de familie care să ne reprezinte și iată că visul a devenit realitate. În curând ne puteți vizita în propriul nostru magazin de ceasuri și bijuterii. ♥”, a scris ea.

Close
Închide
  Close