Mergi direct la conținut »
Mesajul ciudat al Claudiei Păstrășcanu despre abuzuri emoționale. "Am avut o noapte plină de gânduri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mesajul ciudat al Claudiei Păstrășcanu despre abuzuri emoționale. „Am avut o noapte plină de gânduri”

Cântăreața Claudia Pătrășcanu și-a luat prin surprindere fanii sâmbătă, când a postat un mesaj ciudat pe contul său de socializare. La scurt timp, artista a șters mesajul.

De Dana Aramă,

 

În textul postat pe Facebook, Claudia Pătrășcanu a ridicat problema abuzului emoționalîntr-un mod care i-a făcut pe prietenii săi virtuali să se întrebe dacă nu cumva vedeta ar avea probleme în căsnicie. În postarea respectivă, care ulterior a fost ștearsă de vedetă, acesta mărturisea că s-a gândit toată noaptea dacă să abordeze sauy nu subiect respectiv în mediul online.

„Treziți-vă dragi femei și nu trăiți pentru acești bărbați care nu stiu să vă aprecieze la adevărata voastră valoare, încă se mai poate face ceva cu acest abuz emoțional, dar și fizic! Sunt convinsă că există și bărbați care nu s-ar preta la o astfel de lașitate, dar sunt și femei puternice care stiu ce vor și nu ar accepta pentru nimic în lume să ajungă până aici! Vreau să fiți cu ochii pe mine, mâine voi vorbi despre cum bărbatul ajunge să te înșele, cu cine și de ce…… și acest lucru face parte din abuzul emoțional…. chiar și atunci încearcă să te acuze pe tine ca femeie pentru labilitățile lui emoționale!”, se mai arată în mesajul Claudiei Pătrășcanu.

 

Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău, împreună cu care are doi copii, băieți: Gabriel, care s-a născut în 2014, și Nicolas, care a venit pe lume anul 2017.


Citește și:

OPINIE/ PAH, despre cum poate președintele să schimbe guvernul după europarlamentare

 

Close
Închide
  Close