De Livia Lixandru,

Actorul a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care își declară dragostea pentru femeia alături de care stă de mai bine de 24 de ani. Cei doi împlinesc astăzi, 10 ani de la cununia civilă.

„La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunați de atunci încoace și la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina internatului… Cu inima deschisă ca să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îți spun sincer că Te iubesc mai mult ca niciodată și până când moartea ne va despărți”, a scris Mihai Bobonete pe contul de socializare.

Recent, Bobonete ne-a dezvăluit cum se împarte între viața de familie și carieră. „E timp pentru toate lucrurile care te bucură, trebuie doar să nu depășești o limită. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare data”, ne-a declarat actorul .

Citeşte şi:

A fost descoperit un continent dispărut. Ascuns la peste 1.500 de kilometri sub Europa, acesta a fost numit ”Adria”

Lucian Mîndruță despre Ducu Darie, la Adriana Nedelea LA FIX: „Lui Ducu Darie nu i-a lăsat tatăl locul, el și l-a câștigat singur”

Teatrul Bulandra infirmă că Alexandru Darie se afla pe lista de transplant: „Nu s-a pus niciodată problema transplantului hepatic”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine