Mergi direct la conținut »
Mesajul Majdei pentru mama ei, cu ocazia zilei de naștere a acesteia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul Majdei pentru mama ei, cu ocazia zilei de naștere a acesteia

Mesajul Majdei pentru mama ei, cu ocazia zilei de naștere a acesteia

Mama Majdei, co-prezentatoarea emisiunii „Agenția Vip”, își aniversează astăzi ziua de naștere, iar fiica ei a surprins-o cu un mesaj postat pe contul de socializare.

„M-am născut copilul tău și asta e super puterea mea ! ♥️ Mi-ai dat aripi sa zbor, dragoste sa iubesc, priviri calde și îmbrățișări, putere sa lupt. M-ai simțit chiar și atunci când mi-am dorit sa nu simți, m-ai învățat mereu sa ma bucur de viața. Îți mulțumesc mami ca mi-ai fost și mama și tata, ca ai pus in sufletul meu iubirea de mama și ca la rândul meu încerc sa fac tot ce m-ai învățat cu copilul meu ♥️ Te iubim foarte mult ! La mulți ani♥️”, este mesajul postat de Majda pe Instagram.

Pe 1 aprilie, Majda și-a aniversat și tatăl, căruia i-a transmis un mesaj pe contul de socializare. Mai mult, vedeta a publicat atunci și o fotografie de pe vremea când era doar un copil.

Citește și

VIDEO/ Audienţă la porţi închise şi adrese-fantomă. Parlamentarii primesc 5.000 de euro pe lună pentru a fi la dispoziţia cetăţenilor, dar dintre 22 de senatori și deputați l-am găsit la birou doar pe Nicuşor Dan!

Close
Închide
  Close