MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 07:46

Mesajul uluitor al lui Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii. „Sper să nu ajungeți să îmi cereți bani pentru…”

Distribuie

Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii, a transmis un mesaj tuturor celor care îl urmăresc pe rețelele de socualizare.

Ionuț a venit la Insula Iubirii alături de iubita lui, Mirela. Aceasta a fost sedusă la show de ispita Mircea, motiv pentru care Ionuț a decis să rupă legătura cu ea, în ciuda rugăminților brunetei de a rămâne cu ea. După despărțirea de Mirela s-a aflat că Ionuț va fi ispită în noul sezon al emisiunii Insula Iubirii.

Controversatul Ionuț, care la show a flirtat cu ispita Nicoleta, a ajuns în centrul atenției după cele întâmplate la show.  despre faima de care a ajuns să se bucure în prezent a comentat Ionuț Gojman într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Instagram.

„Salutare. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi determinare sau chiar pierdere de timp. În câteva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram şi Facebook. Sper să nu ajungeţi să îmi cereţi bani pentru această publicitate. „Asumaţi-vă”, fie ea pozitivă, fie ea negativă, fie frustrantă. Asta, la fiecare în funcţie de consimţământul liber exprimat, sper să menţineţi ritmul, iar când nu mai faceţi faţă, vă ajut cu drag. Toate cele bune vă doresc”, a scris el.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

 

Citește mai multe despre Ionuț Gojman, Insula iubirii, Mesaj, publicitate, reclama și Vedete pe Libertatea.

Comentarii