MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Mica, prinţesa de la „Abracadabra”, va fi înmormântată astăzi

Distribuie

Astăzi, apropiaţii Michaelei îşi voi lua adio de la cea care a bucurat ani buni dimineţile copiilor cu prestaţia ei de la emisiunea "Abracadabra". Tânăra a suferit de mai bine un an de ciroză ajunsă la un stadiu avansat, însă a preferat să le ascundă celor dragi starea sa de sănătate.

La înmormântare sunt aşteptaţi pe lângă rudele apropiate ai Micăi şi foştii colegi de trupă ai tinerei, Dana Rogoz, Geo Morcov, Ducu Ion, Andreea Caranda sau magicianul Marian Râlea.

Ce a fost Abarcadabra?

”Abracadabra” este numele unei emisiuni pentru copii ce a debutat în 1990 pe postul TVR1. După 1996, Abracadrabra s-a mutat pe postul PRO TV, unde a fost difuzată până în 2001, după care PRO TV a difuzat reluări timp de un an. Emisiunea a luat primul premiu internațional la Blagoevgrad-Bulgaria iar mai târziu filmul Ruxandrei și al lui Florin „O zi cu Alexandra” a obținut Marele Premiu și Premiul Juriului la „Prix Danube” la Bratislava”! In lumea programelor pentru copiii „Prix Jeunesse” de la Munchen și „Prix Danube” echivalau ca nivel cu Cannes și Veneția pentru cinema.

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii