Revenită pe micile ecrane în calitate de jurat al show-ului PRO “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a reuşit să provoace românii aşa cum nimeni nu a mai făcut-o de mult. A lins o concurentă pe umăr, a sărutat un puşti, şi-a tăvălit sânii în făină şi nu s-a ponderat în critici la adresa “talentaţilor” care i-au trecut prin faţa ochilor. Timp de două zile, diva de la Monaco a guvernat spaţiul virtual. După ce vineri seară unu din doi români i-au urmărit prestaţia (numărul lor ajungând la 5,1 milioane în minutul de aur), performanţă pe care nici meciurile echipei naţionale de fotbal nu o mai egalează, s-au adunat cu toţii pe Facebook să o comenteze, generând un val de ură şi de critici dure la adresa vedetei TV. Şi ce-a făcut ea în tot acest timp? A savurat momentul precum o profesionistă care a obţinut chiar mai mult decât a sperat de la rolul pe care a fost plătită să-l joace pe scena audienţelor- record.
«Am fost angajată să joc un rol»
Este evident că PRO-ul a dat lovitura, iar Mihaela, cu sacii în căruţă, a obţinut reconfirmarea profesională, chiar dacă forma pe care a îmbrăcat- o succesul nu a fost cea mai măgulitoare. “Joc un rol acolo, cel mai nepopular, “bad guy”, un fel de “Gică contra” în traducere neaoşă. Aşa e formatul oriunde în lume. Pentru asta am fost angajată şi, după reacţiile stârnite şi cifrele de audienţe, se pare că toţi ne facem perfect treaba la locul de muncă”, ne-a explicat Mihaela. Şi, da, un share de 50% este o realizare fără precendent în ultimii mulţi ani. În aceste condiţii, vorbele necenzurate cu care a fost gratulată constant timp de 48 de ore şi care, practic, i-au făcut jocul au trecut mai mult pe lângă ea: “Nimic nu întărâtă mai mult decât succesul şi fericirea altora. Asta ştim toţi, dar puţini recunoaştem. Faptul că am fost angajată să joc un rol în acest spectacol de televiziune nu e nici pe înţelesul tuturor şi nici pe placul tuturor. Dar, cum mă ştiţi, îmi asum tot ce fac şi merg mai departe, iar mulţi rămân exact la nivelul de la care au păreri virulente. Să fie pace !”.

«Nu-mi mai pot aduce copilul în România»

Veterană în showbizz, Mihaela este învăţată cu criticile şi oprobriul public, dar, indirect, tot o afectează: “Mă doare doar suferinţa oamenilor din jur, a celor care mă ştiu bine, de la familie, la prieteni buni şi până la oamenii cu care lucrez. Mă doare să-i văd îngrijoraţi pentru mine. Dar îi liniştesc mereu şi îi rog să-şi aducă aminte de ce mă iubesc ca om sau mă apreciază ca profesionist. Şi mă mai doare puţin faptul că, din pricina atâtor oameni răi, nu-mi mai pot aduce copilul în ţară. Oamenii fără scrupule pot fi, oricând, şi periculoşi. Nu vreau să-mi pun copilul în nici un fel de pericol. Aştept vremuri mai bune…”.

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit