Mergi direct la conținut »
Mihai Trăistariu primește mesaje de dincolo, de la mama lui. “Mi-a zis că voi câștiga Eurovision“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Trăistariu primește mesaje de dincolo, de la mama lui. “Mi-a zis că voi câștiga Eurovision“

Mihai Trăistariu primește mesaje de dincolo, de la mama lui. “Mi-a zis că voi câștiga Eurovision“

Mihai Trăistariu a avut prima apariție la tv, după ce a declarat că s-a retras din competiția Eurovision 2019. Artistul a făcut mărturisiri emoționante despre mama lui, care s-a stins din viață în urmă cu ceva timp.

Mihai Trăistariu spune că o visează des pe mama lui, care îi trimite semne. „Părinții mei nu mai sunt în viață. Pe tata l-am visat o singură dată mort, l-am visat nasol. El a murit când aveam 17 ani. Pe mama o visez mai des, relația era mai strânsă. Tata era violent, îmi era frică de el. Mama era blândă, cuminte, îmi semăna. Nu știu cât cred că îmi dă semnale, cert este că acum câțiva ani am visat că mi-a zis că voi câștiga Eurovision când eram îmbrăcat în alb. O visez vie, vorbindu-mi, făcând mâncare. O văd la modul firesc, ca și cum încă e acolo.”, a povestit Mihai Trăistariu,  la Răi Da Buni.

Mihai Trăistariu a anunțat, sâmbătă seara, că a decis să se retragă din concursul Eurovision România 2019. Artistul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că a luat această decizie deoarece nu are încredere în „obiectivitatea” organizatorilor.

Citește și

Consultant fiscal: „Două treimi din veniturile populației se duc pe mâncare”. Au crescut salariile în 2018, dar și prețurile la alimente de bază

Close
Închide
  Close