Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida, despre greșeala pe care a făcut-o la Eurovision. Ce s-a întâmplat pe scenă | FOTO

Mirela Vaida, despre greșeala pe care a făcut-o la Eurovision. Ce s-a întâmplat pe scenă | FOTO

Mirela Vaida a făcut o greșeală la Selecția Națională Eurovision 2019. Vedeta a explicat ce s-a întâmplat pe scenă la prima semifinală.

De Dana Aramă,

În weekend-ul trecut, Mirela Vaida a urcat pe scena Sălii Polivante din Iași, unde a avut loc prima semifinală din cadrul Selecției Naționale Eurovision 2019. Artista a concurat cu piesa „Underground” și s-a calificat în finala competiției. Însă, pe scenă, Mirela Vaida a avut parte de un mic incident. În timpul interpretării piesei, Mirela Vaida a greșit o acută. A fost taxată de juriu, dar votul publicului a fost cel care a ajutat-o să mergă mai departe în concurs.

La Click!live, Mirela Vaida a explicat ce s-a întâmplat pe scenă.

„Acuta de la final nu mi-a ieşit şi îi înţeleg pe reprezentanţii juriului, care nu m-au selectat în primii cinci concurenţi. Mă bucur că publicul mi-a dat şansa de a merge mai departe. Eu am vrut ca ventilatorul de pe scenă să funcţioneze şi să-mi bată în plete… şi mi-a bătut cam mult”, a spus Mirela Vaida.


Prima semifinală din Selecţia Naţională pentru concursul muzical Eurovision 2019 și-a desemnat câștigătorii. Spectacolul a avut loc duminică, 27 ianuarie, pe scena Sălii Polivalente din Iaşi.

Eurovision România continuă la Arad, cu semifinala din 10 februarie, care va avea loc la Sala Sporturilor „Victoria”. Finala Națională va avea loc pe 17 februarie 2019, la București.

Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, în Israel, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai, iar spectacolul se va desfășura sub sloganul „Dare to dream/Îndrăznește să visezi”.

Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu
Recomandări

Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu

Mirela Vaida a reușit să ajungă printre finaliști, cu piesa „Underground”.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită și are doi copii, Carla și VladimirVedeta ste însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ea va aduce pe lume un băiețel.

Citește și: Vaccinarea antigripală: Ministerul Sănătății știa că 1.642.533 de persoane din grupele de risc vor vaccin, dar a cumpărat cu peste 300.000 de doze mai puțin

 

 
 
Close
Închide