Mergi direct la conținut »
Momente grele pentru Jorge. Fiica lui se mută la mama ei, în America
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momente grele pentru Jorge. Fiica lui se mută la mama ei, în America

Momente grele pentru Jorge. Fiica lui se mută la mama ei, în America

Cântărețul Jorge, cunoscut și despre George, trece prin momente sfășietoare pentru un părinte. Fiica sa cea mare se mută la Miami, alături de mama ei.

De Dana Aramă,

Jorge i-a anunțat pe fanii săi despre plecarea fiicei sale, Karina, în America, la Miami, acolo unde este stabilită fosta lui soție, Alina Laufer, împreună cu actualul ei partener de viață, Ilan Laufer.

„Inima mea o ia razna. Ultima întâlnire înainte să se mute Karina în Miami. Dă un mesaj cu ❤️ ca să ne fie mai ușor.
Karina, te iubesc ❤️”, este mesajul transmis de Jorge pe contul său de socializare.

„Dumnezeu să vă dea putere să puteți accepta situația! iubirea construiește punți peste cele mai mari distanțe. karina va fi mereu fata lui tata, iar tu vei fi mereu cel mai important bărbat din viața ei”, „pentru dragoste și iubire de părinte și copil, nu există limită și granițe”, „Ți se frânge inima, dar Dumnezeu aranjează lucrurile cum este mai bine”, „de ce pleacă Karina în Miami? desigur, pentru binele ei, și deși este foarte greu, trebuie să ai curajul necesar ca să poți să-i tranmiți și ei putere”, „Asta este, trebuie să-i vrei binele…”, „Dragostea dintre tată și fiică nu va putea să dispară chiar dacă vă va despărți un ocean”, „O să fie mai bine pentru ea și tu o să fii liniștit”, l-au încuraja prietenii virtuali pe Jorge.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 


După cum declara Alina Laufer în presă, Karina, fiica ei și a lui Jorge, urmează să fie înscrisă la o școală de stat din Miami. Plecarea Alinei Laufer în America este legată de un proiect al actualului ei soț, omul de afaceri și fostul ministru Ilan Laufer: Smart Star USA, care se adresează IMM-urilor.

După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona, împreună cu care are un băiețel, David.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Close
Închide
  Close