MENIU CAUTĂ

Momentul în care Ionuț Iftimoaie a aflat de moartea tatălui său. „Ce le-a spus colegilor de la Ultimul Trib”

Distribuie

Lupta devine din ce în ce mai aprigã pentru concurenţii rãmaşi în lupta pentru cucerirea „Ultimului Trib”, iar fiecare dintre ei realizează că adevărata bătălie nu se dă cu adversarii, ci mai degrabã cu ei înşişi.

După ce echipa roşie, formată din Alex, Nelly şi Mircescu, şi-a petrecut noaptea la vila de lux, profitând de tot răsfăţul oferit de acel loc, datorită lui Alex, care a câştigat proba „Căpitanilor”, iar Lola şi-a ispăşit pedeapsa şi a dormit singură, pe o plajă pustie, cele două echipe s-au confruntat aseară în proba de „Salvare”.

La finalul probei, echipa galbenă s-a salvat şi a plecat în teritoriu, urmând să aibă două zile liniştite, în vreme ce cei de la echipa roşie au fost nevoiţi să joace rolul de „Nominalizare”, intitulat „Marea evadare”. Din păcate, durerea resimţită de Lola nu i-a permis să joace jocul la capacitate maximă, astfel că aceasta s-a clasat pe ultimul loc, devenind totodată şi primul duelist. „Am dat 100% astăzi, dar mi-am dat seama că durerea şi braţul nu mă ajută deloc!”, a mai spus ea.

O veste tragică însă a întrerupt seara liniştită pe care Lemurii o petreceau pe insulă. „Din păcate, atât a fost. S-a întâmplat în urmă cu puţin timp! Toată ziua am fost cu gândul la el!”, le-a spus Ionuţ Iftimoaie printre lacrimi colegilor săi, mărturisindu-le că tatăl său a pierdut lupta cu moartea. „Mãăsimt atât de neputincios, faceţi vă rog focul, faceţi un foc mare!”, şi-a rugat el colegii.

Decizia de a părăsi competiţia a fost una fireascã. „Eu plec, dar dacă în lipsa mea începeţi să vă certaţi între voi, mă supăr tare. Trebuie sã-mi promiteţi că rămâneţi uniţi. Sunteţi puternici, sunteţi buni, sunteţi cei care o sã jucaţi finala. Ceea ce s-a întâmplat în Madagascar iau cu mine în suflet!”, a mai spus Ionuţ. „A fost o veste groaznicã pentru grupul nostru, a venit ca un pumnal în inimă. Toatã lumea a suferit pentru pierderea lui Ionuţ şi pentru plecarea lui!”, a povestit şi Chiru.

Citește și

VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

 

Citește mai multe despre Ionuţ Iftimoaie, moarte in somn, moment și Ultimul trib pe Libertatea.

Comentarii