De Denisa Macovei,

Așa arată Monica Anghel fără machiaj

Așa arată Monica Anghel fără machiaj

Deși a încercat să țină problema medicală sub control, făcând săptămânal ședințe de fizioterapie, Monica Anghel tot mergea școpătat, așa că, în acest weekend, inevitabilul s-a produs și cântăreața a ajuns în sala de operație. În urmă cu câteva zile Monica a ajuns la mâna chirurgilor și s-a internat pentru a scăpa de suferință.

„Mi-am revenit după anestezie, dar o să mai dureze până îmi intru în normal. Cam 6 săptămâni așa. Vom rata vacanța pe anul acesta, dar sănătatea este mai importantă. A fost tare grea operația, dar am avut parte de un medic extraordinar. Îi mulțumesc doctorului Catană”, ne-a declarat Monica Anghel imediat după ce și-a revenit din anestezie.

Monica Anghel s-a operat de hernie de disc

După ce a fost diagnosticată cu hernie de disc, afecțiune de natură neurologică, ce apare la coloana vertebrală și cauzează dureri greu de suportat, Monica Anghel a amânat cât a putut de mult intervenția chirurgicală. Totuși, durerile au depășit-o și, abia după ce trei medici i-au spus că are nevoie de operație, Monica s-a lăsat pe mâna lor. În momentul de față Anghel este în afara oricărui pericol, fiind doar amețită după anestezie.

EXCLUSIV/ A făcut foamea, dar acum are tot ce vrea. Raluka are propria casă de producții