Mergi direct la conținut »
Monica Davidescu, din nou la doctorul care a operat-o. Ce spune despre intervenția la picior din urmă cu 5 ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Davidescu, din nou la doctorul care a operat-o. Ce spune despre intervenția la picior din urmă cu 5 ani

Monica Davidescu, din nou la doctorul care a operat-o. Ce spune despre intervenția la picior din urmă cu 5 ani

Monica Davidescu a ajuns iarăși la medicul care a operat-o la genunchi după ce a suferit un accident la o emisiune de televiziune.

De Dana Aramă,

Actrița Monica Davidescu a suferit un accident la emisiunea „Dansez pentru tine”, de la Pro TV în urmă cu cinci ani, atunci când a fost operată de urgență la genunchi.

An de an după accidentul pe care l-a suferit, vedeta a mers la medicul care s-a ocupat de ea pentru examene medicale și pentru a ști exact care este situația cu genunchiul accidentat.

Joi, 1 februarie 2018, Monica Davidescu, în vârstă de 45 de ani, a mers din nou la medicul care a operat-o. Actrița, care acum se simte foarte bine, și-a amintit de momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu cinci ani.

„Mulțumesc Dr. I.C.
 Cu 5 ani în urmă, la câteva săptămâni după operație, ieșeam din cabinet în cârje, cu dureri, speriată și aveam în față o lungă perioadă de recuperare.

Acum merg cu plăcere la întâlnirea anuală pentru că la consultație mă aleg cu tratamentul de întreținere, cu sfaturi pentru recuperarea viitoare și alte conversații plăcute.

Vă spun și un secret: e minunat să ai un prieten ortoped pentru că… ne bucurăm de înaintarea în vârstă, dar….nu întinerim și sfaturile lui sunt aur curat. O revedere foarte plăcută și utilă.
 
Mergeți la medic pentru prevenție nu pentru tratare, e mai ușor și nu suferi. P.S. Se lasă greu prins în poză”, a spus Monica Davidescu.


Citește și: OLAF “a săpat” după plăți suspecte de la metroul din Drumul Taberei


 

Close
Închide
  Close