Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Iagăr s-a recăsătorit și și-a botezat băiețelul. „Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi”

Monica Iagăr s-a recăsătorit și și-a botezat băiețelul. „Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi”

Monica Iagăr și Cristi Neacșu, fost campion la judo, s-au căsătorit sâmbătă, într-un cadru restrâns. La eveniment au participat prietenii și familia, iar în aceeași zi a avut loc și creștinarea băiețelului lor, Daryus Efrem Vladimir.

De Livia Lixandru,

Monica și Cristi și-au unit destinele sâmbătă, la Biserica Sf. Spiridon Vechi. Cristi Neacșu este și el sportiv și fost campion la judo.

La o zi după marele eveniment, Monica Iagăr a publicat o imagine cu băiețelul ei, surprins în momentul în care a fost botezat. Alături, fosta sportivă a scris și un mesaj emoționant. „Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi la crestinarea lui Daryus Efrem Vladimir”, a scruis Monica pe Facebook.

Fosta soție a lui Cosmin Cernat își cunoaște actualul soț de aproape 20 de ani, iar recent a făcut primele declarații despre povestea lor de iubire.

„(…)Noi cred că am continuat legătura noastră de acum 20 de ani, nu am început nimic acum, așa simt. Ne cunoaștem de pe vremea studenției, dar fiecare dintre noi a urmat alte drumuri, ca în final să mergem împreună pe un drum mai bun și mai frumos. Povestea noastră continuă acum cu un băiețel mult-așteptat și de mine, și de el.

Povestea noastră continuă. Noi doi ne completăm foarte bine. Și nu ne mai cucerim, ci ne regăsim unul prin celălalt. Avem experiență de viață, și asta ne face să fim bine unul cu altul. Tocmai gândindu-ne că suntem maturi, de aceea am și hotărât să avem un bebe.

Suntem împreună de patru ani ca și cum am fi de 20 de ani, avem același stil de viață și aceleași mentalități. Ne cunoaștem de pe vremea facultății, fiind colegi, la vremea respectivă. Este un bărbat cu principii solide de viață și asta mă împlinește și pe mine, ca femeie”, a declarat fosta atletă Monica Iagăr pentru VIVA!.

Close
Închide
  Close