Mergi direct la conținut »
Motivul incredibil pentru care Alex Velea nu poate fi încă tată și-n acte! Castellano a respins notificarea primită de la instanțele din România
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul incredibil pentru care Alex Velea nu poate fi încă tată și-n acte! Castellano a respins notificarea primită de la instanțele din România

Motivul incredibil pentru care Alex Velea nu poate fi încă tată și-n acte! Castellano a respins notificarea primită de la instanțele din România

La finele lunii aprilie, Alex Velea câștiga în instanță procesul de paternitate a celor doi fii ai Antoniei, Dominic Andrei şi Akim-Alexandru. Cei doi copii poartă însă și-n prezent numele de Castellano și nu Velea.

De Ana Maria Păsat,

Pe 24 aprilie, Alex Velea era declarat, oficial, tatăl celor doi copii după ce instanța a soluționat pozitiv procesul de paternitate pe care acesta l-a deschis. Tot atunci, completul de judecată a dispus modificarea numelui minorilor, după numele tatălui, respectiv Velea. Cu toate acestea, cei doi băieți ai Antoniei și ai lui Velea poartă și acum numele de Castellano.

Motivul? Comunicarea hotărârii judecătorești către Primăria Sectorului 1, unde au fost înregistrați cei doi minori, nu a putut fi făcută, întrucât notificarea trimisă la adresa din Italia a lui Vincenzo Castellano, soțul Antoniei, nu a fost nici acum semnată!

„Pur și simplu a respins-o. Nu a semnat că a fost înștiințat. Castellano are dreptul la apel în timp de 30 de zile după ce semnează notificarea! Cu siguranță că nu o să facă acest apel. Nu are motive. Doar că trebuie respectată procedura. Mai precis, sentința judecătorească va putea fi comunicată la Primăria Sectorului 1, pentru a face mențiunea în actele minorilor, abia după ce se face dovada că a trecut termenul de apel pentru pârât”, au declarat surse judecătorești pentru Libertatea.

Dat fiind faptul că băieții Antoniei nu poartă numele de Velea, ei nu au fost botezați nici până în momentul de față!

Divorțul, amânat la nesfârșit

Tot din cauza lipsei unor proceduri, Antonia este căsătorită și-n acest moment cu Vincenzo Castellano. Artista și-a refăcut însă viața și are doi copii cu Alex Velea. Abia recent, instanțele din Italia și-au dat ok-ul pentru efectuarea unei anchete sociale la domiciliul tatălui, unde locuiește Maya, fiica Antoniei din căsătoria cu Vincenzo Castellano.

CITEȘTE ȘI:

„Se dorește îndepărtarea pacienților români!” – Prinși într-un uriaș scandal de fraudă, medicii de la AKH Viena se apără cu aceleași replici precum spitalele noastre!

Close
Închide
  Close