Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Dan Negru nu-și expune familia. "Arăt rar spre niciodată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Dan Negru nu-și expune familia. "Arăt rar spre niciodată"

Motivul pentru care Dan Negru nu-și expune familia. „Arăt rar spre niciodată”

Dan Negru este foarte discret în ceea ce privește viața persoanală. Acesta îți ține familia departe de ochii lumii.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Dan Negru este căsătorit cu Codruţa, împreună cu care are doi copii – Daria şi Bogdan. Daria s-a născut pe 11 februarie 2010, iar băieţelul Bogdan a venit pe lume în martie 2012.

Deși are o familie superbă, dan Negru a avut grijă să o expună cât mai puțin. Cu toate acestea, prezentatorul de la Antena 1 a dat publicității, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare alături de soția sa și de copiii lor la mare.

Acesta a explicat și de ce preferă să îți țină familia departe de ochii curioșilor: „E liniște așa”.

„Arăt rar spre niciodată fotografii cu ai mei. Nu mă duc la TV decât în show-urile pe care le prezint, nu-mi arăt copiii la televizor sau prin reviste, soția mea e medic stomatolog, adică n-are nicio legatură cu showbiz-ul. E liniște așa…”, a mărturisit Dan Negru în mediul online.


Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”


 

Close
Închide
  Close