MENIU CAUTĂ

Motivul pentru care Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit România. „Eram ciupit din toate părţile”

Distribuie

Tataee de la B.U.G. Mafia este unul dintre cei mai apreciați artiști români. Cântărețul, pe numele său real Vlad Irimia (41 de ani), a anunțat în urmă cu un an că s-a mutat în Spania, împreună cu familia.

Deși s-a mutat în Spania, Tataee cântă în continuare alături de „fraţii lui de sânge” Caddy şi Uzzi şi vine des în ţara natală.

Tataee de la B.U.G. Mafia a spus care a fost motivul pentru care a părăsit România.

„Voiam de mult să ne mutăm. Din păcate, trebuie să spun, este foarte bine. Din păcate pentru mine, patriotul român, pentru că niciodată nu o să pot să mă disociez de faptul că sunt român şi îmi iubesc ţara, dar îmi iubesc copiii un pic mai mult. Şi atunci a fost o decizie relativ uşoară. Am plecat pentru copii, pentru soţie şi pentru puţină linişte pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părţile”, a spus spus acesta pentru PROTV.RO.

„Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”, și-a anunțat Tataee prietenii virtuali, anul trecut. „Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă”, a scris Tataee la una dintre fotografiile pe care le-a postat din Barcelona.

Citește și

Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”

 

Citește mai multe despre BUG Mafia pe Libertatea.

Comentarii