Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit România. „Eram ciupit din toate părţile”
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Motivul pentru care Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit România. „Eram ciupit din toate părţile”

Motivul pentru care Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit România. „Eram ciupit din toate părţile”

Tataee de la B.U.G. Mafia este unul dintre cei mai apreciați artiști români. Cântărețul, pe numele său real Vlad Irimia (41 de ani), a anunțat în urmă cu un an că s-a mutat în Spania, împreună cu familia.

Deși s-a mutat în Spania, Tataee cântă în continuare alături de „fraţii lui de sânge“ Caddy şi Uzzi şi vine des în ţara natală.

Tataee de la B.U.G. Mafia a spus care a fost motivul pentru care a părăsit România.

„Voiam de mult să ne mutăm. Din păcate, trebuie să spun, este foarte bine. Din păcate pentru mine, patriotul român, pentru că niciodată nu o să pot să mă disociez de faptul că sunt român şi îmi iubesc ţara, dar îmi iubesc copiii un pic mai mult. Şi atunci a fost o decizie relativ uşoară. Am plecat pentru copii, pentru soţie şi pentru puţină linişte pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părţile”, a spus spus acesta pentru PROTV.RO.

„Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”, și-a anunțat Tataee prietenii virtuali, anul trecut. „Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă”, a scris Tataee la una dintre fotografiile pe care le-a postat din Barcelona.

Citește și

Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”

 

Close
Închide
  Close