MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2013 04:26 , de Simona Josan

MOTIVUL REAL pentru care NU MAI POATE CÂNTA ALEXANDRA STAN! NU este din cauza RĂNILOR BĂTĂII

Distribuie

Alexadra Stan a mâncat o bătaie cruntă la mijlocul lunii iunie, când şi-a acuzat impresarul că a lovit-o, în urma unei certe aprinse legate de bani. În urma scandalului, Alexandra nu a mai apărut în nici un spectacol, presa speculând că acest lucru s-a întâmplat din cauza rănilor provocate de bătaie. Ei bine, acum Alexandra s-a recuperat, însă tot nu cântă în spectacole. Motivul real al acestui fapt este însă, altul. Se pare că ar fi vorba despre un contract mai vechi cu o casă de discuri.
„De când s-a întâmplat incidentul cu Marcel Prodan, ea nu a mai fost la niciun concert şi, deocamdată, nici nu o să meargă. Avem un proces, avem un avocat care se ocupă şi un contract vechi care nu ne permite la ora actuală să putem cânta, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, acel contract o să fie reziliat (….) Nu avea cum să le promită impresarilor că merge la concerte, ea nici măcar la nunta surorii ei (n.r. – weekendul trecut) nu a cântat, deşi îi promisese că o să îi fredoneze două, trei melodii, dar nu vrem să încălcăm legea, ca după aceea să plătim noi în faţa nemernicilor aceia. Cei de la MediaPro au declarat că am putea cânta piesele, dar ei nu au venit să ne prezinte acele hârtii prin care să dovedească faptul că ei au dreptul asupra melodiilor. Dacă voiau totuşi, chipurile, că-i interesa soarta Alexandrei, puteau să vină să ne spună asta”, a afirmat tatăl Alexandrei Stan, George Stan, pentru ziarulring.ro.
Citeşte şi:

  • Toată lumea o ŞTIA MAI PUŢIN DOTATĂ, dar uite-o pe ALEXANDRA STAN, CU SÂNII URIAŞI PE INTERNET! „Ţi-ai pus silicoane?”
  • Care este viaţa lui Marcel Prodan după SCANDALUL cu ALEXANDRA STAN? Uite ce NE-A DECLARAT în EXCLUSIVITATE!

 
 

Comentarii