Mergi direct la conținut »
Nadine, nașă de botez cu probleme. "Preotul la care s-a dus a refuzat să oficieze, motivând că nașii trebuie să fie ortodocși"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nadine, nașă de botez cu probleme. "Preotul la care s-a dus a refuzat să oficieze, motivând că nașii trebuie să fie ortodocși"

Nadine, nașă de botez cu probleme. „Preotul la care s-a dus a refuzat să oficieze, motivând că nașii trebuie să fie ortodocși”

Nadine se pregătește să fie nașă de bootez. Vedeta, care este de relgie catolică, a povestit ce probleme au existat cu preotul din acest motiv.

De Dana Aramă,

Nadine a povestit despre problemele întâmpinate cu preoții ortodocși din cauza religie sale catolice.

„Am onoarea de a fi invitată să fiu nașa de botez a copilului unor prieteni. Preotul la care s-au dus a refuzat să oficieze botezul motivând că nașii trebuie să fie ortodocși.

În urmă cu 7 ani, un preot ortodox m-a lăsat sa-mi botez nepoata, deși ea era ortodoxă, eu catolică, preotul ortodox, biserica ortodoxă… Adevărat că și atunci a durat luni de zile până să găsim un preot care să accepte.

Întrebările mele: Nu credem toți în același Dumnezeu? Nu suntem toți creștini? Nu ar trebui să ne dorim cu toții unitate și armonie ?!

De ce să riscam dezbinare ? Istoria ne-a demonstrat ce se întâmplă când bisericile și enoriașii cred că se află în tabere diferite. Vă rog, am nevoie de niște răspunsuri demne de secolul în care ne aflăm”, a spus Nadine pe contul său de Facebook.

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Voindrouh, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a participat la show-ul Școala Vedetelor. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune. În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah.

Citește și: OPINIE | „Naționala de fățărnicie a României”. PAH, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef al Parchetului European

 

Close
Închide
  Close