MENIU CAUTĂ

Nicolae Guță, despre oscilațiile în greutate. „O oră trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea: n-am nici SIDA, n-am nici ciroză”

Distribuie

Cântărețul de manele Nicolae Guță a explicat cu ce probleme s-a confruntat din partea celor din jur după ce a avut oscilații de greutate.

Nicolae Guță a făcut declarații  la postul de televiziune Antena Stars.

„M-am mai îngrăşat un pic, de fiecare dată slăbisem foarte mult doar ca să pot să merg înainte. M-am îngrăşat pentru că la fiecare petrecere trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea… Spuneau: bă tu eşti bolnav, bă tu ai cancer, bă tu ai SIDA. O oră trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea: n-am nici SIDA, n-am nici ciroză! Acum vreau să slăbesc iar”, a declarat el.

Nicolae Guță a mărturisit și că intenționează să renunțe să participe la evenimente.

„În următorii doi ani sau trei ani o să pun stop la evenimente. Dorinţa mea este să fiu sănătos. Avea tata o vorbă: să-mi ajute Dumnezeu să nu fiu îmbătrânit în gândire”, a afirmat cântărețul de manele.


Citește și:

Ce cred principalii candidați la europarlamentare despre un subiect de care depinde viața pe Pământ. Politicienii români față în față cu schimbările climatice

 

Citește mai multe despre Nicolae Guță, probleme și Sanatate pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii