MENIU CAUTĂ
05 Oct. 2018 13:48

Nicoleta Luciu, în America. Înregistrări spectaculoase din vacanța brunetei | FOTO & VIDEO

Distribuie

Nicoleta Luciu se află în vacanță în America. Vedeta, una dintre cele mai sexy brunete din showbiz-ul românesc, se simte de minune și a vizitat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Zilele acestea, Nicoleta Luciu se relaxează în America, alături de familia sa. unul dintre cele mai frumoase locuri în care a ajuns a fost cascada Niagara, partea americană.
Bruneta a fost atât de impresionată de ce a văzut acolo încât a făcut mai multe înregistrări spectaculoase și le-a arătat și fanilor săi de pe rețelele de socializare.


„Fericită. Viața. Pe viu”, a menționat scurt Nicoleta Luciu în mediul online.

Fanii brunetei au fost mai mult decât încântați să își vadă vedeta preferată, dar și fimările spectaculoase de la cascada Niagara.

View this post on Instagram

#smile #happy

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) on

 

De ceva vreme, Nicoleta Luciu a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt foarte dedicați celor patru moștenitori ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin.


Citește și: EXCLUSIV / Ion Duduianu a făcut infarct de supărare că i-a fost respinsă eliberarea. Familia i-a făcut priveghe de faraon, cu cort pe stradă și maneliști


 

Comentarii