MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Nu au mai FĂCUT NUNTA şi au fost la un pas DE DESPĂRŢIRE. O CÂNTĂREAŢĂ de la noi face primele DECLARAŢII despre relaţia cu TATĂL COPILULUI EI!

Distribuie

Însă adevărul pare să fie altul. Ellie White, căci despre ea este vorba, declară într-un interviu că în orice relaţie există discuţii, lăsând de înţeles că problemele din cuplu au fost depăşite.
„Eu cred că fiecare cuplu are discuţii, mai normale, mai aprinse, depinde de subiect. În momentul în care cuplul respectiv mai şi lucrează împreună, zi de zi, inevitabil discuţiile apar mai des şi mai intense. Depinde de fiecare cuplu cum îşi manageriază conflictele”, a declarat cântăreaţa pentru site-ul devoratormonden.ro.
Ellie şi iubitul ei, Doru Tinca, urmau să facă nunta la începutul lunii octombrie, însă planurile lor au fost amânate. În timp ce presa a scris că Ellie şi Doru nu se mai înţelegeau, după o relaţie de 6 ani, în urma căreia a rezultat şi un băieţel, Mihăiţă, de doi ani, cei doi au explicat că motivul amânării a fost legat de cariera artistei.
 
 
 

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii