MENIU CAUTĂ
27 Dec. 2015 23:45

Nu mai e liber de contract! Cotabiță a semnat cu Antena 1 pentru o sumă fixă, participări la emisiunile postului și, poate, un format al lui | EXCLUSIV

Distribuie

Gabriel Cotabiţă se află pe ştatele de plată ale trustului Intact, după ce artistul a semnat un contract de exclusivitate, care prevede, printre altele, participarea sa la emisiunile postului, atunci când este solicitat.
De asemenea, artistul nu are voie să dea declaraţii pentru un alt post. Mai mult, Cotabiţă are mari şanse ca la anul să primească şi un proiect TV, dacă starea de sănătate îi va permite.

Acoperă o parte din tratament

Contractul cu Antena 1 îi prinde cât se poate de bine, mai ales că acesta urmează un tratament destul de costisitor, medicamentos, dar şi de recuperare, după ce a fost găsit inconştient, într-o sală de fitness, în luna mai.
După cum se ştie, Cotabiţă a stat nu mai puţin de o lună în comă şi şi-a revenit miraculos când puţini erau cei care-i dădeau vreo şansă de supravieţuire. De asemenea, artistul va produce bani frumoşi şi în ultima noapte a anului, el urmând să cânte la Sibiu, de Revelion, suma vehiculată fiind de 3.000 de euro.
Foto: Vlad Chirea

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii