MENIU CAUTĂ

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU. AU fost prietene la cataramă, dar acum VICA BLOCHINA NICI NU VREA SĂ AUDĂ DE NUNTA BIANCĂI! | FOTO

Distribuie

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU. Bianca Drăguşanu se cunună religios duminică, 29.09.2013, cu alesul inimii ei, prezentatorul rubricii „Meteo” de la Pro TV, Victor Slav.
În timp ce roşcata se pregăteşte pentru marele eveniment din viaţa ei, fosta ei prietenă, Vica Blochina, care nu va fi prezentă la nuntă, se distrează dincolo de graniţele ţării, la Geneva, în Elveţia. Ba mai mult decât atât, Vica nici nu vrea să audă de nunta celei care, până nu demult, i-a fost prietenă, după cum a declarat pentru www.spynews.ro.
Fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă a postat, pe pagina sa de Facebook, mai multe fotografii de la o petrecere la care a fost prezentă la Geneva, unde s-a distrat pe cinste.
Ea a fost în vervă maximă, alături de un grup de prietene, fotografiindu-se în tot felul de ipostaze. Blonda a fost o apariţie la petrecerea respectivă, purtând o ţinută provocatoare. Ţinuta a fost accesorizată cu un voal de culoare neagră, transparent, care a făcut-o pe Vica să aibă look-ul unei doamne extrem de misterioase.
„Nu voi merge la nunta Biancăi din mai multe motive! Oricum, la ora aceea, voi fi în Elveţia, la Geneva, plec acolo de vineri seara. Nu ştiu dacă s-a supărat sau nu pe mine, dar eu nu am de gând să particip la circul care va fi acolo, să mă dau în stambă pe la televiziuni. În orice caz, nu are de ce să se supere pe mine, i-am explicat, iar dacă nu înţelege… asta e!”, a declarat Vica pentru Spynews.
Citeşte şi:NUNTA BIANCA DRĂGUŞANU | CE FACE ANDA ADAM exact în ziua în care BIANCA DRĂGUŞANU SE MĂRITĂ CU FOSTUL EI IUBIT, VICTOR SLAV

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU! CE A FĂCUT CEL MAI DE SEAMĂ FOST IUBIT AL BIANCĂI LA MIEZUL NOPŢII!

NUNTA BIANCA DRĂGUŞANU | VESTEA CARE I-A STRICAT PLANURILE BIANCĂI DRĂGUŞANU! Uite ce s-a ÎNTÂMPLAT în cea mai IMPORTANTĂ ZI DIN VIAŢA EI!
 
 
 
 

Comentarii