MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2013 11:10

Oana Cuzino ne-a dezvăluit ce face ca să arate de 22 de ani la… 42 de ani

Distribuie

Merg de două-trei ori pe săptămână la pilates, lucrez cu un antrenor personal din echipa cu care am realizat şi DVD-ul de exerciţii pilates. Lipsesc foarte rar de la ora de sport, iar când se întâmplă, compensez acasă – sar coarda şi sar pe trambulină sau înot în piscină. Mănânc sănătos şi variat, câte un pic din toate, în special legume, fructe şi peşte', ne-a dezvăluit prezentatoarea emisiunii Ce se întâmplă, doctore?' (PRO TV), adăugând că astfel reuşeşte să se menţină undeva între 55 şi 57 de kilograme, la 1,70 m înălţime.
Faptul că aplică pe propria piele, cu succes, cunoştinţele a­­cu­mulate până a­­cum a făcut ca Oana, care este medic specializat în geriatrie, să fie abordată de mulţi colegi din PRO TV, fie pentru câte-o pro­­­blemă de sănătate, fie pentru sfaturi de frumuseţe. N-o deranjează acest lucru, din contră, îi face  plăcere. Încerc să-i ajut, cu mare drag, când îmi cer sfaturi pentru ei, pentru rude sau prieteni. Dar nu vreau să dau detalii, confidenţialitea e importantă!', ne-a măr­­turisit ea.
Deşi este de peste 10 ani la PRO TV, făcând aceeaşi emisiune, Oana nu simte ne­­voia nici unei schimbări, fiindcă se ghidează după principiul Nu schimba ceva ce merge bine'. Pe viitor, se vede însă făcând ceva în plus: o linie de cosmetice care să-i poarte numele.

Oana Cuzino: Nu-mi doresc să fiu slabă, grăsimea feminină este atractivă

Comentarii