Mergi direct la conținut »
Oana Roman a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate. „Aștept rezultatele”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate. „Aștept rezultatele”

Oana Roman a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate. „Aștept rezultatele”

Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le mărturisește prietenilor virtuali că a mers din nou la spital pentru analize, după ce în ultima vreme nu s-a simțit tocmai bine.

Din fericire, nu este vorba de nimic grav, însă Oana  a ales să fie precaută și să își supravegheze atent starea de sănătate, mai ales că în urmă cu câțiva ani a fost la un pas de moarte.

„Azi după eveniment m-am dus direct la spital pentru verifica o mică problemă de sănătate. Doamna doctor a fost, ca de obicei, super promptă! Am făcut niște analize şi aştept rezultatele”, a scris Oana Roman pe Instagram. Recent, Oana Roman a dezvăluit amănunte neașteptate din viața ei, despre care nu foarte mulți știu. Soția lui Marius Elisei a spus adevărul despre depresie, dar și despre modul în care a reușit să o țină sub control

Citește și

Ce a fost în spatele protestului de pe scena teatrului din Cluj. Jurnalista Libertatea Oana Moisil a vorbit cu actorii care au inițiat „rebeliunea de pe scenă” și scrie despre inițiativele culturale care se străduiesc să rămână independente

Close
Închide
  Close