Mergi direct la conținut »
Oana Roman, reacție acidă la adresa tatălui ei. Șocată de un gest făcut de Petre Roman
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, reacție acidă la adresa tatălui ei. Șocată de un gest făcut de Petre Roman

Oana Roman, reacție acidă la adresa tatălui ei. Șocată de un gest făcut de Petre Roman

Oana Roman, reacție acidă la adresa tatălui ei. Vedeta și-a amintit de un gest pe care Petre Roman l-a făcut în trecut.

De Dana Aramă,

Oana Roman este fiica fostului premier al Româniie, petre Roman, și a Mioarei Roman. Cei doi au divorțat după mulți ani de căsnicie, iar acum Petre Roman are o familie alături de Silvia Chifiriuc, împreună cu care are un băiat.

De-a lungul anilor, Oana Roman, a făcut dezvăluiri despre tatăl ei, care nu a ajutat-o nici măcar în cele mai grele momente.

Acum, vedeta și-a amintit de un gest pe care Petre Roman l-a făcut cu ani în urmă, deși pe ea a refuzat să o ajute când avea nevoie.

Petre Roman i-ar fi dat 100 de milioane regretatului actor Jean Constantin, la rugămintea actualei sale partenere de viață, Silvia Chifiriuc.

Oana Roman, reacție acidă la adresa tatălui ei. „Mi-ai spus clar că fără acordul soției nu poți să faci nimic”

„Ia uite eu aia rea care credeam că tata e strângător! Pai nu e el darnic? Păi nu ajută el oamenii la nevoie? Ia uite prin 2009 ce darnic era! La rugămintea soției a fost extrem de săritor!

Bravo tata, sunt mândră de tine! Eu nu am nevoie de nimic! Și dacă aș avea, mi-ai spus clar că fără acordul soției nu poți să faci nimic!
Eu te iubesc oricum!”, a spus Oana Roman.

„Eu voi fi lângă el când va avea nevoie. Cred că de fapt numai eu voi fi lânga el”, a adăugat ea.

„Eu îl iubesc cu adevărat chiar dacă el m-a făcut să sufăr! Și îi voi fi alături dacă va avea nevoie de mine!”, a încheiat vedeta.

 
 
Close
Close
Închide