Mergi direct la conținut »
Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou cu fetița la spital. „Sperăm ca totul să fie bine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou cu fetița la spital. „Sperăm ca totul să fie bine”

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou cu fetița la spital. „Sperăm ca totul să fie bine”

Clipe grele pentru Oana Roman și soțul ei. După mai bine de un an, timp în care fiica lor nu a mai avut nevoie de ajutorul medicilor, aceștia au ajuns din nou cu Isabela la spital, după ce micuța a răcit foarte tare. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scis un mesaj.

„După mai bine de un an în care Isa n-a mai făcut deloc febră și n-a mai răcit, am ajuns din nou la doctor. Sperăm că totul o să fie bine”, a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Mesajele din partea prietenilor virtuali au curs lanț, aceștia încurajând-o pe fetița Oanei Roman, care nu se simțea deloc bine, după cum a spus mama ei.

Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela. Soțul vedetei, care la începutul acestui an a ajuns de urgență la spital,  a stat în permanență alături de aceasta, atunci când a avut nevoie de ajutorul  medicilor.

Citește și

Nicolae Robu a ajuns în presa internațională, după ce a tăiat cablurile din oraș. Euronews: „Un primar a lăsat școlile fără internet în timpul examenului”

 

Close
Închide
  Close