Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu trage un semnal de alarmă. “Nu vă mai lăsați prostite“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu trage un semnal de alarmă. “Nu vă mai lăsați prostite“

Oana Zăvoranu trage un semnal de alarmă. “Nu vă mai lăsați prostite“

 Oana Zăvoranu a postat un nou mesaj pe contul de socializare prin care le dă un sfat fanelor sale. Vedeta și-a spus din nou părerea despre "influencerele" care încearcă să manipuleze femeile să fie altceva decât ceea ce sunt cu adevărat.

„Nu le mai considerați influencere pe niște fomiste oportuniste care nu influențează nici mpcar o găină. Treziți-vă! Nu vă mai lăsați prostite de falsele promotoare ale unor produse netestate pentru care fac reclamă că sunt plătite” a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Zilele trecute, Oana Zăvoranu i-a recunoscut unei admiratoare că are câteva haine de la second-hand, dar nu oricum, ci nepurtate și unicate. „Da am câteva, dar „piese” și noi nepurtate de cine a avut obiectul respectiv în străinătate este ceva normal… numai la prințesele din dud aici în România nu se recunoaște, deși pe toate scrie numai second-hand (cunoscătorii știu mai bine) dar în proporție de 99,99% îmi cumpăr haine noi.”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Citește și

Alex Velea și Antonia își sacrifică vacanțele pentru bani. „Nu apucăm niciodată să stăm 7-8 zile. Avem concerte și contracte”

Close
Închide
  Close