Mergi direct la conținut »
Opt ani de la căsătoria lui Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcanu. "Evenimentul a fot presărat cu de toate"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Opt ani de la căsătoria lui Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcanu. "Evenimentul a fot presărat cu de toate"

Opt ani de la căsătoria lui Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcanu. „Evenimentul a fot presărat cu de toate”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împlinit opt ani de când s-au căsătorit. Fostul prezentator de televiziune  transmis un mesaj cu această ocazie.

De Dana Aramă,

 

„Acum opt ani ne căsătoream la Chișinău. Am căutat pozele și filmulețele de atunci. Nu le mai găsim. Grav! Așa că am ales o poză care a apărut în presă. E neclară, dar e de acolo, din povestea noastră… Evenimentul a fost presărat cu de toate … Bucurie imensă, iubire incandescentă, clipe magice, simplitate și măretie, oameni dragi, mister, paparazzi pacăliti, rakeți, aventură, amenințări inimaginabile, emoții cât pentru două vieți, happy end. Au trecut opt ani, baby… și nu contenesc să-i mulțumesc Domnului că mi te-a dat ! La mulți ani, frumoasa mea frumoasă!!!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul său de Facebook.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.


Citește și:

VIDEO | Povestea tristă a fetei de 15 ani din Vaslui care a murit de meningită. Boala a răpus-o la 10 zile după ce a fugit de acasă!

 
 
Close
Close
Închide