Mergi direct la conținut »
Paul Ipate are probleme de sănătate. "Mă va ține în casă cel puțin două săptămâni"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Paul Ipate are probleme de sănătate. "Mă va ține în casă cel puțin două săptămâni"

Paul Ipate are probleme de sănătate. „Mă va ține în casă cel puțin două săptămâni”

Actorul Paul Ipate are probleme de sănătate. Acesta a făcut varicelă și va fi nevoit să stea în casă timp de două săptămâni.

De Dana Aramă,

Anunțul a fost făcut de Paul Ipate în mediul online.

„Cum îți dai seama că ai suflet de copil? Faci varicelă la 34 de ani. O parte din privilegiul de a fi tătic este că poți să faci varicelă în același timp cu ceilalți copii din școală.

Din păcate nu pot să onorez spectacolele din această săptămâna de la Bârlad, Tecuci și Otopeni cu piesa „Cum se face”, pentru că acest minunat virus mă va ține în casă cel puțin 2 săptămâni. Îmi cer scuze atât celor care au cumpărat bilet să mă vadă pe mine în mod special ?, cât și celorlalți, dar varicela te face mai puțin talentat și nu mă pot prezența așa în fața voastră. În schimb, voi fi înlocuit de colegul nostru, poate mai talentat decât mine și chiar mai chipeș, Daniel Hara.

Cel puțin el nu va avea bubițe. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, nu e nimeni vinovat, nici măcar eu.

P.S. : Sper să mă primească înapoi în distribuție după ce-mi revin”, a scris Paul Ipate pe contul său de pe o rețea de socializare.

Citește și: STUDIU | Tinerilor români le e frică de corupție, nu au încredere în România, dar sunt încrezători în forțele proprii

 

Close
Închide
  Close