Mergi direct la conținut »
Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier, una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz
Entertainment Libertatea > Entertainment

Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier, una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz

Mihai Constantinescu, care a murit marți seara în Spitalul Floreasca, era căsătorit cu Simona Secrier. În ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani dintre cei doi, relația lor a fost una extrem de solidă, iar artista i-a fost alături cântărețului până la final.

De Ana Hațeg,

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost împreună de peste 20 de ani, dar și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii presei și ai curioșilor.

În urmă cu doi ani, însă, cei doi au decis să-și oficializeze relația și au ajuns în fața altarului. Cei doi şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar totul în mare secret.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu.

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, este și ea este tot cântăreaţă.

A făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile şi a scos două albume de muzică etno-dance.

După ce a părăsit trupa Etno, ea s-a dedicat unei cariere solo și atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, care a ajutat-o să-și lanseze primul album solo.

„Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, mai spunea artistul despre actuala sa parteneră de viață.

„Simona reprezintă echilibrul meu sufletesc, liniștea, zahărul, sarea și piperul relației noastre și cel mai important lucru este că amândoi am știut să trecem proba timpului”, o lăuda artistul pe Simona Secrier.

Mihai Constantinescu a murit marți seară, la ora 19.00. Artistul fusese internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Close
Închide
  Close