Mergi direct la conținut »
Prima câștigătoare din România a Cerbului de Aur arată senzațional la 72 de ani. Luminița Dobrescu, o apariție de zile mare pe străzile din Brașov | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Prima câștigătoare din România a Cerbului de Aur arată senzațional la 72 de ani. Luminița Dobrescu, o apariție de zile mare pe străzile din Brașov | FOTO

Prima artistă din România care a câștigat trofeul Cerbul de Aur, Luminița Dobrescu, arată excepțional la 72 de ani. Nici nu s-ar zice că este septuagenară.

De Dana Aramă,

Festivalul Cerbul de Aur debutează în această seară, la Brașov. E agitație mare pe străzile orașului, iar artiștii sunt în febra pregătirilor. Înainte de prima seară de festival, Luminița Dobrescu, una dintre cele mai apreciate artiste din România și prima cântăreață din țara noastră care a câștigat trofeul Cerbul de Aur, a ieșit la plimbare prin Piața Sfatului.

Luminița Dobrescu arată extraordinar de bine. Nu-și arată nici pe departe vârsta. Frumoasă, cu un zâmbet larg pe chip și în pas vioi, Luminița Dobrescu a admirat locurile pe care nu le-a mai vizita de mulți ani, fiind stabilită la Milano.

Îndrăgita artistă are un farmec aparte și debordează de energie. Îmbrăcată în pantaloni și cu o bluză viu colorată, celebra cântăreață a afișat aceeași eleganță și rafinament ca în urmă cu ani, când făcea furori pe scenele din România.

După plimbarea pe străzile din Brașov, Luminița Dobrescu s-a întâlnit cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor, dar și cu colegii săi din juriul Cerbului de Aur, din care face parte alături de Mădălin Ionescu, Arsenie Todiraș și Kitty Cepraga.

Luminița Hortenzia Dobrescu, astăzi în vârstă de 72 de ani, este o interpretă de muzică ușoară din România, prima câștigătoare de origine română a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”.


„Era a doua ediție a Cerbului de Aur. Am participat eu, Anda Călugăreanu și Mihaela Mihai. A fost un juriu internațional. Am ieșit în unanimitate câștigătoare a acestui festival. S-a zvonit că ar fi fost niște presiuni de sus ca să câștig, dar nu a fost așa… Familia Ceaușescu mi-era fană, într-adevăr. dar înainte de festival nu-i cunoșteam. Exclus să fi fost vreo presiune. Eu m-am lansat cu patru ani înainte de Cerbul de Aur”, povestea Luminița Dobrescu.

Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel GarkoFestivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR.

FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și: EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan”, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv


 

Close
Închide
  Close